Η B&N BANK είναι ένα αξιόπιστο ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, ένα από τα μεγαλύτερα στη Ρωσία. Οι ετήσιοι δείκτες αποδεικνύουν την συνεχή δυναμική ανάπτυξης της Τράπεζας, ενώ οι εκτιμήσεις των εγχώριων και των διεθνών οίκων αξιολόγησης επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία, την σταθερότητα και τις σημαντικές προοπτικές της.

Η B&N BANK είναι ένας συνεργάτης που έχει δοκιμαστεί στον χρόνο και πιστεύει στις δυνάμεις του, κάτι που αποτελεί κοινό μας επίτευγμα! Κάθε μέρα για πάνω από 23 χρόνια, οι υπάλληλοι της B&N BANK εργάζονται με τη μέγιστη δυνατή απόδοση δημιουργώντας μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας με ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού της ομάδας μας βασίζεται στην προσωπική ευθύνη για κάθε πελάτη και για την οικονομική του σταθερότητα παρά τις όποιες αλλαγές στις συνθήκες αγοράς.

Σας σκεφτόμαστε!

Όταν σχεδιάζουμε και διαθέτουμε το ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να κάνουμε την συνεργασία μας όσο γίνεται πιο κερδοφόρα και πιο αποτελεσματική και για τις δυο πλευρές. Γνωρίζουμε ότι το συμφέρον της Τράπεζας είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούνται με τους πελάτες.

Η παρουσία της Τράπεζας στις περισσότερες περιοχές της Ρωσίας επιτρέπει τόσο σε φυσικά, όσο και σε νομικά πρόσωπα να εκτελούν τις συναλλαγές τους με μεγαλύτερη άνεση. Ξεχωριστό προτέρημα της B&N BANK είναι ο συνδυασμός της βαθιάς γνώσης των εγχώριων αγορών με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Το δίκτυό μας αριθμεί πάνω από 500 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Διευρύνοντας τον κύκλο των πελατών και των συνεργατών μας, δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι και πορευόμαστε πάντα προς τα εμπρός για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να εδραιώσουμε τη θέση μας και να θέσουμε γερά θεμέλια για μελλοντικές επιτυχίες. Διαθέτουμε τα πάντα για να το πετύχουμε: μια ενωμένη Ομάδα άριστων επαγγελματιών, έναν ξεκάθαρο Στόχο και τους αγαπημένους Πελάτες μας!

Μικαήλ Σισχάνοβ,
Πρόεδρος

 

Αξιολογήσεις διεθνών και ρώσικων οίκων αξιολόγησης

 

  Long-term rating Short-term rating National scale rating Outlook Date
B B ruA- Stable November 2016

Περισσότερες πληροφορίες για την B&N BANK μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

  

B&N BANK (PUBLIC JOINT-STOCK COMPANY)
33/1 Kotelnicheskaya Naberezhnaya St., Moscow, 115172, Russian Federation
Tel. +7 495 755-50-00

www.binbank.ru